En stund siden jeg har oppdatert litt her, så fant ut at det var på tide.
Høsten har kommet for fult.. mye vind, regn og kalde dager. Så her er vi igang med fyring i peisen.
Men syntes høsten er en koselig tid også jeg da.

Har vært masse på turer i skogen med hundene. Kira blåser langt i hvordan vær det er bare hun får tur,, de 3 andre syntes det er litt kaldt noen ganger. Men vil selvfølgelig være med.
Jeg har bestilt noen flotte gensere til Xina og Rhea.. En dame som strikker de.. gleder meg til de kommer. ikke lenge til nå.
Ellers må jeg etterhvert kjøpe et dekken til Rhea, så hun har samme som de andre her.. Hurta dekken er varme og gode på en vinters dag.

Tanja har vært en uke i synden med sin mamma , og det fortjente hun virkelig.. og komme seg litt bort og tenke litt på seg selv.
Så en kompis av henne har bodd i huset hennes og passet Texas og pusene.
Jeg har også hatt Texas litt her oppe.  Så han har fått lekt litt med andre hunder. Var ute på tur med han og KIra før jeg slapp de inn.. da hadde de iallefall fårr blåst ut litt energi :)
Xina falt helt for Texas og var rundt han hele tiden..hihi..Men han syntes det var helt topp men en liten jente sin oppmerksomhet.
Rhea var litt usikker på store Texas til og begynne med. Men fant fort ut at han ikke var farlig.
Og Tommy lever som vanlig sin egen verden.. først kjefte litt og så er alt greit.  han er rar den gutten.. men verdens snilleste..

Trykk på bildene så blir de større...
Xina kommer til og bli parret neste løpetid, hanne er bestemt.
Kommer til og legge inn mer info om dette senere.
Øyelysning og patella vil bli tatt før parring.


Koselig med høsten,, brenner masse lys hver kveld.
Leave a Reply.